London,  Travel/Resa

Happy Cow!

Om man ska resa någonstans så är hemsidan Happy Cow grymt bra! Något som är ännu bättre är deras app, om man nu har en smartphone! Appen tipsar om närliggande vego-restauranger och affärer. Man kan även söka efter adresser så att den visar närliggande ställen till andra adresser och be att den visar hur man ska gå för att komma fram. Otroligt bra!

Något som är bra att tänka på är att man inte ska använda internet utomlands, det kan bli otroligt dyrt! Om man kan få tag på wifi någonstans först så kan man i alla fall planera var och hur man ska gå under dagen 🙂

face-300x296

If you’re gonna go somewhere and want to get tips where to eat, the Happy Cow homepage is great! Something that’s even better if you have a smartphone is their app!
The app let’s you know which veggie restaurants/stores are nearby and you can also search for other places/adresses and nearby places to those adresses. It will also show you how to get there. Awesome!

Word of advice; try not to use the internet on the phone since it can get very expensive when you’re in other countries! It’s better if you can use wifi somewhere and then plan where you’re gonna go during the day 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *