Inika,  London

Inika – Mineral eyeshadows!

Hej på er!

Idag testade jag Inikas ögonskuggor som jag köpte på Whole Foods i London, i färgerna “turquiose” och “velvet”. Så otroligt knalliga, fina färger som har bra pigmentering! De är skimriga, men utan glitter och de var även väldigt lätta att applicera och jobba in på ögonlocken (jag har så klart primer under). Har inget negativt att säga 😀 Nya favoriter!

Prislappen på de här godingarna är dock 190 kr styck på Sundløf, men de var väldigt mycket billigare i London, så är man där ska man passa på! 🙂

Psst, jag har även på mig Inikas läppstift i “Electric Red” på bilderna!

eyeshadow_pack_sKlicka för att förstora! / Click to enlarge!

eyeshadow_turquoise_s

eyeshadow_velvet_s2

IMG_5117c

IMG_5115c

IMG_5135c

Hi guys!

Today I tried the Inika mineral eyeshadows I got at Whole Foods in London, in the shades “turquoise” and “velvet”. I can’t believe how bright and nice these shades are and the eyeshadow is very nicely pigmented! They’re shimmery, but without glitter and are very easy to work with/blend (I’m wearing a primer underneath of course). I only have good things to say about this eyeshadow 😀 New favorites!

They cost $25.00 at Inika’s homepage!

Psst, I’m also wearing Inika’s lipstick in “Electric Red” on the pictures! 😉

4 Comments

 • Charlotte

  Vad hade du för primer? Och var köper man den? 🙂
  Är just desperat ut efter en sån då jag har köpt lösa ögonskuggor av märket BWC från Veganlife.se men de hade ingen make up primer :/

  • admin

   Jag brukar använda flytande concealer som primer, vilket också funkar väldigt bra! 🙂
   Jag har använt Lush Colour Supplement som concealer ett tag och tycker att den funkar bra eftersom den är ganska tjock; http://www.lush.se/shop/product/category/path/1000_1042/foundation
   Jag väntar just nu på lite nya produkter och ska också texta concealern från OCC som verkar bra, men det kommer jag att skriva om sedan så det är bara att hålla utkik om du vill testa den också 😀 http://www.cocktailcosmetics.co.uk/prod/occ-skin-concealer-1
   Jag tycker om att multi-taska med produkterna och har också pratat med en make up artist som också sa att hon använder concealer som primer 🙂
   Du får gärna berätta vad du tycker om BWC-skuggorna sedan om du vill! 🙂 Ha en fin kväll!

 • Charlotte

  Hej!
  Tack för tipset 😀 Jag kommer gå in och beställa från Lusch snart för att använda ögonskuggorna, får höra av mig när jag testat dem! 🙂
  Ska även anmäla mig till att få E-mail från dig så kan man väl se när du har skrivit nåt svar här i kommentarerna? Blir lite jobbigt att bläddra igenom och komma ihåg annars var man lämnade frågan till dig 😉
  Ha det gott!

  • admin

   Hej hej!

   Senaste veckan har jag också testat OCC Skin Concealern som också är superbra: https://veganmakeup.se/2013/09/15/occ-skin-concealer/ 😀 Javisst, hör gärna av dig när du testat! 😀
   Jaha oj, får man inte automatiskt mejl när jag har skrivit svar? Precis, annars blir det jobbigt att bläddra och kolla! Men jag kan skicka det här meddelandet till din mejl också annars så att du ser det direkt 🙂

   Tack så mycket för kommentarerna! 😀
   Ha det gott du med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *