London,  Nail polish/Nagellack,  SpaRitual

SpaRitual – Twinkle

Igår testade jag äntligen nagellacket “Twinkle” från SpaRitual som jag köpte i London!

SpaRitual testar inte på djur (finns på PETAs lista) och har veganvänliga produkter. Deras lack innehåller inte skadliga kemikalier som formaldehyd, toluene och DBP. Ni kan läsa mer om grundaren och deras filosofi här.

Det här är ett mörkblått nagellack med lite skimmer i. Nagellacket är väldigt lätt att applicera; inte för tjockt och inte för rinnigt och torkar ganska snabbt! Det behövdes nästan inte två lager, men jag har kört två lager för att vara säker på att det ska täcka helt.
Jag brukar inte tycka om mörkblåa nagellack men jag tycker om det här mer och mer. Bra kvalitet och fint nagellack! 🙂

IMG_5608c_smallIMG_5614c_small2

Yesterday I finally tried out the nail polish “Twinkle” from SpaRitual, which i got in London!

SpaRitual don’t test on animals  (they’re on PETA’s list) and carry vegan friendly products. Their nail polishes don’t contain harmful chemicals such as formaldehyde, toluene and DBP. You can read more about the founder and their philosophy here.

This is a dark blue polish with some shimmer in it. The nail polish is very easy to apply; not too thick or too runny and dries pretty fast! I barely needed two coats to get full coverage, but to be on the safe side I applied two.
Usually I don’t like dark blue shades of polish, but this one is growing on me. Good quality and looks pretty! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *