Obsessive Compulsive Cosmetics (OCC)

Hoochie <3

För inte så längesen beställde jag lite saker från Cocktail Cosmetics; däribland “Hoochie” Lip Tar från Obsessive Compulsive Cosmetics. Man fick även med en liten pensel!
Sååå snygg färg! 😀

Man behöver väldigt lite av Lip Tar för att få mycket färg, här har jag använt två “droppar”! Den här var ganska krämig som ett läppstift. På “how to”-lappen som följde med står det att man ska använda en genomskinlig Lip Tar innan som primer, men det gjorde jag inte. Jag har bara sminkat mig som vanligt med mineralfoundation och sedan applicerat Lip Tar! Är man lite torr kan man smörja in läpparna lite lätt innan applicering, vänta bara på att läpparna nästan är helt torra först eller torka av överflödigt läppbalsam.

Häftig färg va? 🙂

Cocktail Cosmetics var väldigt snabba och jag fick mitt paket bara två arbetsdagar efter att jag beställde! En Lip Tar kostar ca 130 kr.

IMG_6132c

IMG_6134c

IMG_6170c

IMG_6221c

IMG_6198c5

Not long ago I ordered some stuff from Cocktail Cosmetics; “Hoochie” Lip Tar from Obsessive Compulsive Cosmetics was one of those things. I loooove this shade! 😀 And you’ll also get a small brush!

You only need a little bit of product to get a lot of color, I’ve only used two “drops” on the pictures! This Lip Tar was pretty creamy and similar to lipstick. On the “how to” paper they said to prime the lips with clear Lip Tar, which I didn’t have. So I just applied it as usual after using mineral foundation. If you have dry lips you can moisturize them a little bit before, make sure your lips are almost dry before applying (whipe some off if you need to)!

Beautiful shade huh? 🙂

Cocktail Cosmetics were very fast and I got my package two work days after I ordered!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *