Obsessive Compulsive Cosmetics (OCC)

Black Dahlia

En till Lip Tar från OCC (Obsessive Compulsive Cosmetics). Förra gången visade jag er Hoochie som var något krämigare och tjockare i konsistensen. Black Dahlia är en blodröd lite genomskinlig nyans och den är lite rinnigare i konsistensen, också supersnygg! 🙂 Jag tycker också att penseln man får funkar fint till deras Lip Tar!

Den här köptes också på Cocktail Cosmetics 🙂 .

IMG_6130c

IMG_6269c2

IMG_6297c2_2

IMG_6290c2

IMG_6290c10Jag var bara tvungen att leka med effekter med den här dramatiska läppfärgen! 😀
I just had to play around with some effects with this dramatic lip shade! 😀

Another Lip Tar from OCC (Obsessive Compulsive Cosmetics). Last time I wrote about Hoochie which was a bit more creamy and had a little thicker consistency. Black Dahlia is a dark blood red shade with a little transparency and it’s a bit more runny than other Lip Tars I’ve tried, but also a gorgeous shade! 🙂 I also like the brush and it works well with the Lip Tars.

I got this Lip Tar at Cocktail Cosmetics 🙂 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *