Obsessive Compulsive Cosmetics (OCC)

Moderncraft

OCC har även en ny kollektion som heter Moderncraft! 😀

Fina färger och en ny krämprodukt “Crème Colour Concentrates” som kan användas på ögon, läppar och kinder! Väldigt fina Lip Tars också, bland annat en metallisk version av Black Dahlia “Black Metal Dahlia” och färgat läppglans i lila “Dekadent, I like! 😀

OCC_FALL13-Moderncraft_img038

OCC also has a new collection and it’s called Moderncraft! 😀

Lovely shades and a new cream product “Crème Colour Concentrates” suitable for the eyes, lips and cheeks! Very nice lip tars as well, I’d love to try the metallic version of Black Dahlia “Black Metal Dahlia” and the purple stained lip gloss “Dekadent”. Nice! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *