Other/Övrigt,  Vegetarian Shoes

Vegetarian Shoes, Para Boots from Green Laces!

Snyggaste skorna enligt mig (passar till allt) och de håller väldigt länge! De här skorna har rejäla sulor, yttersulorna är gjorda på återvunna bildäck och det är stålhätta på dem! Väldigt vattentåliga dessutom; nu är jag så redo jag kan bli för denna vintern! 😉

Jag beställde de här på Green Laces som även  har massa andra snygga och veganvänliga/etiska skor! Snabb frakt och Nina som jobbar där är super (jag var tvungen att skicka tillbaka och byta storlek på första kängorna jag fick)! Om man har vägarna förbi så finns deras butik på Hökens gata 7, tack för att ni finns Green Laces! <3
Glöm inte att like:a deras Facebook-sida!

För övrigt kommer Green Laces att finnas på plats på Vegomässan i Malmö 7:e december! Om ni har önskemål om specifika modeller och storlekar så kan ni höra av er till Green Laces för att få testa skor, bra va? 🙂
Hur många av er ska på Vegomässan?

IMG_6928c

IMG_6929c

IMG_6932c

Lovely shoes that go with everything and that last for years! Para Boots have thick soles, the outer sole is made out of recycled Goodyear and they have steel toes! Very durable and water resistant; now I’m as ready as I’ll ever will be for the Swedish winter! 😉

I ordered them at Green Laces who have a lot of other gorgeous vegan friendly and ethical shoes! I got the shoes fast and Nina who works there is lovely (I had to send the first ones back and change size)! If you’re in Stockholm you can visit their shop at Hökens gata 7, thanks Green Laces!<3
Don’t forget to like their Facebook page!

Green Laces will also be attending Vegomässan in Malmö December 7th (vegan expo)! If you’re gonna go to Vegomässan and if you want to try out specific models/sizes you can write to Green Laces and ask if they can bring it to the expo! 🙂
How many of you are gonna go to the expo?

If you live in the US you can also get these at MooShoes!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *