Dr. Bronner's,  Hygiene products/Hygienartiklar

Dr. Bronner’s Magic Soaps – Citrus Orange

För ett tag sedan skrev jag om Dr. Bronner’s magiska tvålar (se inlägget och läs mer om dem här) och då testade jag deras original med pepparmints-doft. Den här känns inte alls lika stark på huden, då pepparmintsversionen kändes som att tvätta sig med en halstablett! Citrus Orange-versionen doftar väldigt gott; som citrusgodis! Jag har även använt denna som deodorant och det har funkat jättebra än så länge (även om jag ibland får springa till tåget i varma kläder, haha)! Jag tar bara några droppar i handen (efter dusch då huden är lite fuktig) som jag applicerar, när jag använder den som deodorant!

En härlig ekologisk produkt utan giftiga kemikalier, fint! 🙂

IMG_6938c

A while back I wrote about Dr. Bronner’s magic soaps (see the post and read more about the brand here). The first one I tried was their original peppermint version. This Orange Citrus version isn’t at all as cooling/strong to wash your body with, which I was pleased with. It also smells like citrus candy, yum! I’ve also used this one as a deodorant and that worked really well (even though I sometimes have to run in warm clothes to catch the train, haha)! To use as a deodorant, I just pour a few drops in my hand which I then apply (after shower on moist skin).

A lovely eco product without dangerous chemicals, love it! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *