Other/Övrigt

Gotlands Djurfristad/ Gotland Animal Sanctuary – Christmas tip of the day!

Gotlands Djurfristad är en ideell organisation och de jobbar otroligt hårt för att ta hand om och rädda djur. De behöver fårfaddrar och donationer för att kunna täcka diverse kostnader. Därför är det här en klockren julklapp till den som direkt vill hjälpa djur! Läs mer om hur du gör för att bli fadder på deras Facebook-sida!
I år hjälpte de t.ex. även en flock med highland cattle-kor hitta ett hem istället för att dödas! <3

Så här skriver de i sin beskrivning:

Gotlands Djurfristad (tidigare Tora Vårdag) har som mål att sprida kunskap om att djur är kännande varelser med rätt till sina egna liv.

Gotlands Djurfristad är en fristad för främst för lantbrukets djur som i vårt samhälle betraktas som produktionsmedel, som mänskliga ägodelar till för att tillgodose mänskliga skapade behov utan rätt till sina egna liv eller sin frihet. De flesta av djuren som nu lever skyddade liv i djurfristaden skulle slaktats eller avlivats om de inte omhändertagits. Djurfristadens mål är sprida kunskap om djurs vilda ursprung och behov och att de är kännande varelser.
Djurfristaden vill informera om hur en vegansk livsstil minskar våld, miljöförstöring och klimatpåverkan i världen.

Djurfristaden är beroende av volontär hjälp och av donationer.

Så fint! <3

De kommer även att vara på Vegomässan i Malmö i år! 🙂

Deras hemsida: www.gotlandsdjurfristad.se
Kontakt: toravardag@gmail.com

922302_447879801969545_2018109137_oPhoto courtesy of Gotland Animal Sanctuary.

Gotland Animal Sanctuary (old name was Tora Vårdag) is a non profit organization and they work really hard to take care of and save animals. They need sponsors and donations to be able to cover all costs. Giving away a sponsorship for Christmas is perfect for those who want to help animals! Read more about the sponsorship and about the animal sanctuary on their Facebook page!
This year they also helped a pack of highland cattle cows to get a new home instead of being slaughtered! <3

This is what they’ve written in their description:

Gotland Animal Sanctuary’s goal is to spread knowledge about that animals are sentient and thinking beings with their own will.

 Gotland Animal Sanctuary is a non-profit organization which operates as an animal sanctuary on the island Gotland in Sweden, where animals who did not have a good life or that would have been killed were bought/adopted and now live free lives.
The Animal Sanctuary’s goal is to show alternative ways of caring for livestock, spread knowledge about wild animal origin and needs, that they are sentient beings and to encourage the fact that animals should have the same protection and rights to live free and for their own purpose as humans do.

The residents of the sanctuary are sheep, dogs, horses, cats and humans.
Check out the photos we post here on fb to get to know them!

You can contribute to our work by sponsoring a particular animal or all of the beings who live in the sanctuary.

Love this! <3

They will also be at Vegomässan (vegan fair) this year! 🙂

Their homepage: www.gotlandsdjurfristad.se
Contact: toravardag@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *