Dip Dye,  Hair dye/Hårfärg,  Lush,  Manic Panic

Manic Panic – Pillarbox Red!

Hej på er! 🙂

Hoppas att ni alla har det fint inför jul! 🙂
För några dagar sedan färgade jag håret i Manic Panics röda hårfärg (amplified) Pillarbox Red! Eftersom jag hade blått hår innan så blev den röda färgen inte så knallig som jag hade velat. Med tanke på att rött + blått = brunt är det inte så konstigt! Vad tycker ni?

På bilden längst ner har jag läppstiftet “Beslutsam” från Lush! 🙂

IMG_7096c2

IMG_7093c

IMG_7111c4

Hi guys! 🙂

I hope you all are having a happy holiday! 🙂
A few days ago I dyed my hair in Manic Panic’s Amplified Pillarbox Red! Since I had blue hair before this, my hair color didn’t come out as colorful/bright as I wanted. I’m not suprised since mixing blue + red = brown! What do you think?

On the picture above I’m also wearing Lush’ lipstick in “Decisive”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *