Dip Dye,  Hair dye/Hårfärg,  Manic Panic

Manic Panic – Amplified formula – Ultra-Violet

Det var över en månad (5 veckor) sedan  jag färgade håret med Hot Hot Pink och färgen var idag fortfarande en fin rosa, helt otroligt! Jag tror att den höll så bra denna gången för att jag förra gången hade en varmare ton under som ni kan se här. Blir imponerad över hållbarheten! Mörkare röda/rosa toner och mörkare blåa toner från Manic Panic håller länge har jag märkt! 🙂

Den här gången färgar jag håret för att jag tröttnat på rosa (inte för att färgen gått ur) och vill ha en kallare ton igen! Så jag körde på Ultra-Violet den här gången, en snyggt mörk kall lila färg. Den ser nästan mörkblå ut ibland, Ultra Violet är ett perfekt namn för färgen! 🙂

IMG_7949cIMG_7946c5

Over a month (5 weeks) ago I dyed my hair in Hot Hot Pink and it was still a nice pink shade today, amazing! I think it lasted well this time because I had a warmer tone underneath the Hot Hot Pink as you can see here. I’m really impressed! I’ve noticed that darker red/pink tones and darker blues from Manic Panic last long! 🙂

This time I dyed my hair because I was getting tired of pink (not because the dye had been all washed out) and wanted a blue-ish shade again! So I went for Ultra-Violet, a gorgeous dark cold purple shade. It almost looks dark blue sometimes, Ultra Violet indeed!

5 Comments

 • Alina

  Ååh. Fint. Manic Panic funkar tyvärr inte alls på mig, det sitter inte ens direkt efter färgning, så jag använder Directions. Har du något tips på ett annat veganskt hårfärgsmärke?

  • admin

   Hejsan Alina!

   Ursäkta för det sena svaret! 🙂
   Tack! 😀 den här färgen är superfin!
   Oh okej, vilka färger har du testat från Manic Panic? Jag tycker att vissa färger inte fäster lika bra, som t.ex. “Pillarbox Red” och “Cotton Candy Pink”. Men det kanske beror på skick på håret etc. också! 😀
   Directions kan tyvärr inte garantera att deras ingredienser inte testats på djur: https://veganmakeup.se/2012/06/13/directions-hair-dye/

   Annars finns också Tints Of Nature som är mer som traditionella hårfärger, men snällare! 🙂 De finns i princip alltid att köpa på hälsokostaffärer och går också att beställa på internet: http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/tints-of-nature-eko

   Tack för att du kommenterar!
   Ha en fin kväll! 🙂

 • Amanda Asker

  Hej! Tror du att manic panic ultra violet skulle funka på mitt hår som är väldigt rött? Skrik rött är det typ. Använde olia garnier 6.60 och sedan har jag använt Revlon Nutri color creme 600 och 500. Tror Du det skulle fästa på mitt hår? Det är ju ändå relativt ljust och tänker eftersom ditt hår blev väldigt lila när DJ ändå hade mörkt.
  Kan man använda färgbomb i håret efter denna tonlägen?
  Tacksam för svar!

 • Amanda Asker

  Hej! Tror du att manic panic ultra violet skulle funka på mitt hår som är väldigt rött? Skrik rött är det typ. Använde olia garnier 6.60 och sedan har jag använt Revlon Nutri color creme 600 och 500. Tror Du det skulle fästa på mitt hår? Det är ju ändå relativt ljust och tänker eftersom ditt hår blev väldigt lila när DJ ändå hade mörkt.
  Kan man använda färgbomb i håret efter denna tonlägen?
  Tacksam för svar!

  Svara på denna då jag glömde klicka i att få mejl när du svarar på den förr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *