Manic Panic Collection

Lipstick too dark?

Ingen fara! 🙂
Något man kan göra om man har ett läppstift som man tycker är för mörkt eller om man bara vill ha en lite mer subtil och matt färg är att dutta på läppstiftet på läpparna försiktigt för att få ett tunnt lager. Snyggt! Tänk bara på att ha insmorda/släta läppar innan applicering. Om man vill kan man också använda ett läppglans ovanpå!

Här har jag gjort så med Manic Panic Collections “Vampire Red” som annars är ett blodrött läppstift!

IMG_7968c4_small

IMG_7989cEtt tunnt lager och ett tjockare lager av “Vampire Red” /
A thin layer and a thicker layer of the shade “Vampire Red”

No worries! 🙂
If you think a lipstick is too dark to wear often or if you just want a subtle matte shade you can dab it gently on the lips to get a very thin layer of colour. Just make sure your lips are moisturized and smooth before applying the lipstick! If you want you can use lip gloss on top as well!

Here I’ve used Manic Panic Collection’s lipstick in “Vampire Red”  which is a pretty dark red lipstick! Love it both ways 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *