Obsessive Compulsive Cosmetics (OCC)

Today’s look – Black dahlia

Idag körde jag på bara eyeliner, mascara och mörka läppar (förutom bas). Det blev Lip Tar i “Black Dahlia” från Obsessive Compulsive Cosmetics! Riktigt snygg färg!
Just “Black Dahlia” blöder efter ett tag utanför läppkonturen; så det är bra att matcha den med en läppenna och/eller concealer runt läpparna! (De andra Lip Tar jag provat är dock inte lika rinniga och håller sig på plats länge utan att “blöda”).

IMG_8145c

Today I just wore some eyeliner, mascara and dark lips (and a base too of course). I love the Lip Tar “Black Dahlia” from Obsessive Compulsive Cosmetics, it’s such a great shade! It does have a tendency to creep/bleed outside the lip line, so be sure to use a lip liner underneath and/or concealer around the lips! (The other Lip Tars I’ve tried aren’t as runny and don’t have this issue though, they stay in place for a good amount of time).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *