Lipstick/Läppstift,  Medusa's Makeup,  Vegan Cuts - Beauty Box

Vegan Beauty Box – Medusa’s Makeup – Lipstick

Hej på er! 😀

I februaris Vegan Beauty Box fick jag Medusa’s Makeups läppstift i färgen “Baroque”; en fin mörkrosa nyans.

Läppstiftet är väldigt lätt, mjukt, ger mycket färg och lite glans och doftar bär. Allt man egentligen vill att ett läppstift ska vara! 🙂 Det mattades ner efter någon timme och det kan vara bra att ta med sig läppstiftet för touch ups. Tummen upp!

Nästan alla Medusa’s Makeup-produkter är veganvänliga. Här kan ni se vilka produkter som är veganvänliga!

Beauty Boxen finns att köpa här på Vegan Cuts. Om du inte bor i USA eller Canada; välj order worldwide for 15$ (frakten kostar 15$ internationellt) och sammanlagt betalar man $34.95 USD (ca 240 kr) i månaden!

IMG_8175c

IMG_8176c

IMG_8177c

IMG_8178c

IMG_8179c

IMG_8181c

IMG_8192c2

Hi guys! 😀

In February’s Vegan Beauty Box I got a lipstick from Medusa’s Makeup in the shade “Baroque”; a lovely dark pink colour.

The lipstick feels very light on the lips, gives a nice amount of colour and sheen and has a scent of berries. Anything you’d want in a lipstick! 🙂 After an hour or so the lipstick looked more matte and it’s a good idea to take it with you during the day for touch ups! All in all a very nice lipstick!

Almost all Medusa’s Makeup products are vegan. Here you can see which ones that are vegan!

You can order the Beauty Box here at Vegan Cuts. If you don’t live in the US or Canada choose order worldwide for 15$ (the shipping costs 15$ internationally) and the total price (internationally) is 34.95$ a month!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *