Lipstick/Läppstift,  Obsessive Compulsive Cosmetics (OCC),  Reviews/Recensioner

OCC – Metallic Lip Tar – Black Metal Dahlia

Aaah! Hur snygg är inte den här läppfärgen? Av alla läppfärger jag har så är nog den här min favorit! 😀

Här har jag bara använt den och applicerat den med medföljande OCC-pensel, men det kan vara en bra idé att använda OCCs färgpenna under i “Black Dahlia” eller “Anti-Feathered” för att den ska hålla sig snygg längre utan att krypa utanför läpplinjen. Förutom lite krypande håller den och sitter väldigt bra!

Den kostar ca. 120 kr och kan beställas på Cocktail Cosmetics (ingen tull) eller på deras hemsida (om man bor i USA)!

IMG_8322

IMG_8494c

IMG_8483c

Aaah! Isn’t this a gorgeous lip shade? Of all the lipsticks/shades I have this has to be my favourite! 😀

I’ve used only the Black Metal Dahlia lip tar here and applied it with the brush that comes with it. I’d use OCC’s colour pencil in “Black Dahlia” or “Anti-Feathered” underneath to prevent feathering. Other than that it lasts really well!

It costs $18.00 and can be ordered on their homepage if you live in the US (if you don’t live in the US be aware that you may gonna have to pay customs) or on Cocktail Cosmetics if you live in Europe (no customs inside EU)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *