Dip Dye,  Manic Panic

Manic Panic – Amplified formula – Rockabilly Blue

Okej, nu var det verkligen dags att färga håret! Förra färgen var så urtvättad så att det var grått på vissa ställen 🙂 Men förra färgen “Ultra-Violet” höll väldigt länge måste jag säga; 6 veckor (sista veckan var det en mer subtil/ljus lila färg dock)!

Den här gången blev det Rockabilly Blue; en väldigt starkt kall blå! Den här färgen fäste riktigt bra; inte bara i håret utan också i badkaret haha! Bra att tänka på! 😉 Men hur som helst en väldigt snygg färg!

 

IMG_8590c

IMG_8587c

IMG_8618cAs you can see it’s about time I dyed my hair! “Ultra-Violet” which I used last time did last really well; 6 weeks (faded to a lighter purple though)!

This time around I wanted a blue, so I tried Rockabilly Blue; a very bright cold blue shade! This shade really stuck to the hair, but also the bathtub and floor, lol! Don’t say I didn’t warn you! 😉 Awesome shade nevertheless!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *