Lip pencils/Läppennor,  Lipstick/Läppstift,  Obsessive Compulsive Cosmetics (OCC),  Reviews/Recensioner

OCC – Colour Pencil and Lip Tar – NFSW

Igår matchade jag OCCs Colour Pencil i “NFSW” med deras Lip Tar i “NFSW”. Läppennan sitter bra där den ska, är lätt att måla med och blir matt på läpparna! Väldigt snygg utan något annat ovanpå också!

Lip Tar i färgen “NFSW” passade så klart perfekt med läppennan och eftersom jag hade en läppenna under höll den även väldigt bra! Den här kombon höll faktiskt hela arbetsdagen. Jag behövde bara fylla i läpplinjen lite efter att jag åt lunch. Läpparna kändes inte heller torra efter en hel dag med detta på läpparna, som det annars kan göra ibland när man använder läppenna.

Super! 🙂

IMG_8280c

IMG_8311c

IMG_8600cNFSW Colour Pencil

IMG_8604cNFSW Lip Tar on top

Yesterday I matched OCC’s Colour Pencil “NFSW” with their lip tar in “NFSW”. The lip/colour pencil is easy to apply and leaves a matte finish on the lips. It lasts really well and looks gorgeous on it’s own!

The lip tar in “NFSW” worked really well on top of the lip/colour pencil. This combo lasted aaaall day! I only needed to fill in the lip line after eating lunch and that’s it! My lips didn’t feel dry afterwards either which is pretty often the case when using lip pencils.

Love this! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *