Obsessive Compulsive Cosmetics (OCC)

OCC – Creme Colour Concentrate – Bauhaus

En kräm-ögonskugga/färg som kan användas på ögon, läppar och ansikte! Den här är i “Bauhaus” som är en bäcksvart kräm-skugga. Den är perfekt att använda som primer innan en sotning eller om man bara vill fästa glitter ovanpå. Den är lättarbetad och när jag använde den som ögonskugga applicerade jag den med fingrarna och suddade ut kanterna med en smudge-borste. Använder man den enbart för sig själv kommer man att få linjer på ögonlocken men så är det med kräm-skuggor om man inte använder något mer ovanpå! Jag använde den som bas till glitter och då satt det (och glittret) på plats riktigt bra hela dagen 🙂

Det finns andra snygga färger också! 🙂

Den här kostade ca. 190 kr och kan beställas på Cocktail Cosmetics (ingen tull) eller på deras hemsida (om man bor i USA)!

IMG_8330c_Bauhaus

IMG_8360c

IMG_8419c4

A creme eyeshadow/colour concentrate that can be used on eyes, lips and face! This is in the shade “Bauhaus” witch is pitch black. It’s perfect as a primer when doing a smokey black look or if you want to use glitter on top. It’s easy to work with and when I used it as an eyeshadow I applied it with my fingers and smudges the edges a bit with a smudge brush. If you use it on it’s own it will crease, but that’s pretty much always the case with creme or liquid eyeshadows! I used it as a base for glitter and it looked flawless all day long 🙂

There are other nice shades as well! 🙂

It cost $20.00 and can be ordered on their homepage if you live in the US (if you don’t live in the US be aware that you may gonna have to pay customs) or on Cocktail Cosmetics if you live in Europe (no customs inside EU)!

2 Comments

 • radikalgnu

  Hej Basma! Vilken flytande eyeliner (svart) är bäst enligt dig? Jag har Lime Crime men den hamnar ju överallt om den kommer i kontakt med en droppe vatten.

  • admin

   Hej fina du!

   Hm, jag använder faktiskt nästan bara svart mineral-eyeliner som jag blandar med vatten! Inte vattenfast men tycker att det funkar bra! 🙂 Den jag använder är från Everyday Minerals.
   Annars ska den här vara bra har jag läst, har dock inte hunnit testa den själv: http://eleven.se/blinc-eyeliner-2032.html

   Hoppas att det hjälpte någorlunda! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *