LVX,  Nail polish/Nagellack,  Reviews/Recensioner,  Vegan Cuts - Beauty Box

LVX – Orchid

Det första som fångade mitt öga i mars Beauty Box var förpackningen till det här fina nagellacket. Jag hade höga förväntningar… och blev INTE besviken! Färgen “Orchid” är en krämig rosa färg som drar lite åt lila, väldigt fin! På bilden längst ner har jag bara applicerat ett lager och det räckte. Den här formulan är krämig, tjock, lättmålad och torkar på ett kick; perfekt! Hållbarheten är också väldigt bra; jag har nu haft nagellacket i över två dagar och det ser fortfarande bra ut! Annars brukar nagellack bli lite risigt ganska snabbt eftersom jag använder handsprit, diskar etc. Jag tyckte också om behållaren som känns lyxig.
Jag har inget negativt att säga om det här nagellacket; förutom att jag nu måste ha fler färger!

Läs mer om LVX här.

1395196423-banner1IMG_8744c3

The first thing that caught my eye when opening the Beauty Box (March) was this nail polish. I had high expectations… and it didn’t let me down! The shade “Orchid” is a creamy dark pink with a hint of purple, really lovely! Here I’ve only used one coat of the polish and it was enough. The formula is creamy, thick, very easily applied (no mess!) and dries quickly; perfect! The lasting quality is also very good; I’ve worn it for over two days now and it still looks good. I use hand sanitizer and do the dishes etc. so that usually messes up my nail polish pretty quickly.  I also really liked the luxurious container.
I have absolutely nothing negative to say about this nail polish; except now I need to have mote shades!

Read more about LVX here.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *