2014 March,  Eden Allure,  Vegan Cuts - Beauty Box

Eden Allure – Pure Argan Oil

Den här provflaskan fick jag i mars Vegan Beauty Box! Det är 100% arganolja från Marocko av märket Eden Allure. Arganolja är väldigt lätt och funkar bra att använda på både kropp och i ansiktet. Jag har använt den här i ansiktet på kvällen innan sängdags. Den har lite lättare konsistens än andra arganoljor jag testat och är väldigt bra i ansiktet; man vaknar superlen! Jag skulle dock inte tycka att det är värt att beställa den ända från USA då det faktiskt finns andra märken som säljs i Sverige, men det är ändå en fin produkt och väl värd att köpa om man har lättare tillgång till den!

IMG_8741c2

I got this sample sized Eden Allure argan oil in the March Vegan Beauty Box. It’s 100% pure argan oil from Morocco. I love using argan oil in my face in the evening since it has such a light texture and I really recommend doing that if you want to wake up super smooth! This argan oil may be even a bit lighter than other ones I’ve tried, lovely!
Although it’s a great product unfortunately it isn’t sold in Sweden. If you do have easier access to it I’d say; go for it! 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *