Animal testing/Djurtest,  Aromi,  Lipstick/Läppstift,  Reviews/Recensioner

Aromi Liquid Lipstick – Rich Rosewood

Formulan på det här läppstiftet är lätt och flytande, men torkar efter ca 1 minut till en matt färg. Det är väldigt pigmentrikt och håller heeela dagen! Senast höll det i 10 h utan touch ups! 🙂 Äter man oljig mat kan man behöva köra en touch up efteråt på mitten av läpparna, då olja löser upp läppstiftet. Jag har inte upplevt torra läppar heller, vilket är ganska vanligt när man använder den här typen av produkter.

Rich Rosewood är en snygg mörkt rödbrun nyans.

Bland de bästa läppstiften jag har, om inte bästa! 🙂
Jag ska visa er fler färger sedan!

Läppstiftet kostar ca 120 kr och kan beställas här.

IMG_8944c4

IMG_2237c

This liquid lipstick has a light formula that dries into a matte shade in a minute. It’s very pigmented and rich in color and also lasts aaaall day long! Last time I used it, it lasted for about 10 hours. If you eat oily food you may need to touch up. I haven’t been getting dry lips from these liquid lipsticks either, something that can occur with these types of products.

Rich Rosewood is a gorgeous deep maroon shade!

I’d say this is one of the best, if not the best lipsticks I have! 🙂
I’ll show you more shades later!

The lipstick costs $17.00 and you can order it here.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *