Bronzer,  Reviews/Recensioner,  Tutorials,  Ultraglow

Ultraglow – Original Loose Bronzing Powder – Contouring Pictorial

“Ultra Glow Cosmetics” är företaget som tillverkar bland annat Beauty Without Cruelty och även detta märke. Ultraglow är inte djurtestat enligt dem själva; här kan ni läsa mer och även beställa! Allt inom märket Ultraglow är dock inte veganskt.

Till en början kan det tyckas att den här bronzern är väldigt mörk och skimrig; men när man väl har applicerat den på huden smälter den in väldigt fint och ger härlig lyster snarare än skimmer. Man behöver inte mycket av denna produkt för att den ska synas! Supersnygg! 🙂

Det finns olika sätt att applicera bronzer på; man kan antingen konturera ansiktet med den eller försöka efterlikna en solbränna. Jag tycker om att konturera ansiktet och få fram kindben osv. mer för att få mer liv i ansiktet efter foundation.

IMG_0070c2

IMG_0445c

“Ultra Glow Cosmetics” is the company that produces Beauty Without Cruelty and also this brand. Ultraglow is not animal tested; read more about them here. Not all the Ultraglow products are vegan!

At a first glance this bronzer may look too dark and shimmery, but when applied it blends in really nicely. It gives you a gorgeous luster and you don’t need much of this product at a time!
Really lovely! 🙂

There are different ways of applying bronzer; you can either apply it to contour the face or to imitate a tan. I like to use it for contouring to get some more shade and shape after applying foundation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *