2014 June,  Eye pencils/Ögonpennor,  Pacifica,  Reviews/Recensioner,  Vegan Cuts - Beauty Box

Pacifica – Natural Eye Pencil – Waterproof & Long Wear

En superfin och mjuk ögonpenna jag fick med junis Beauty Box från Vegancuts. Nyansen “Fringe” från Pacifica är brun och passar väldigt bra till ett mjukare “kattöga”, eller en mjukare/mindre extrem sotning! Pennan är också väldigt lätt att applicera och glider på lätt.
Vill man sedan hotta upp den till en kvällssminkning kan man lägga till andra färger runt ögat, som jag har gjort nedan (eller bara applicera ett läppstift i någon rolig färg)! I like! 🙂

Pacifica1c Pacifica2cA lovely, soft eye pencil I got in Vegancuts’ June Beauty Box. “Fringe” from Pacifia is a brown shade and it’s suitable for a softer “cat eye” look, or a softer/less extreme smokey look! This eye pencil is very easy to apply and glides on nicely.
If you want to spice it up for an evening look you can add some other colors around your eyes, as I’ve done above (or just apply some nice shade of lipstick for the evening look instead)! I really like this pencil! 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *