Eco Minerals,  Mascara,  Reviews/Recensioner

ECO Minerals – Mineral Mascara – Midnight Black

ECO Minerals Mascara i “Midnight Black” ger lagom med volym och längd! Mascaran håller väldigt bra en hel dag utan att flagna eller rinna och känns bra på fransarna; blir inte hård och stel. Den är även lätt att tvätta bort! Har man rinniga ögon bör man inte applicera den på undre fransraden, eftersom den inte är vattenfast!
Ett stort plus är att den inte innehåller uttorkande eller starka kemikalier/ingredienser! Borsten är också lätt att applicera med!
Jag brukar vilja ha lite mer volym och längd, men tycker ändå att den här var helt okej. Den ligger på 260 kr och är åt det dyrare hållet, men kan vara värd att prova om man har känsliga ögon eller liknande! Vill man mest ha färg och lite effekt så kommer man antagligen att älska denna! 🙂

Den finns att köpa på Kissed By Eco!

ECO_minerals_sIMG_0465c_s

ECO Minerals Mascara in “Midnight Black” gives you some volume and length, but it’s not extreme. The mascara feels nice and soft and lasts all day without flaking or running. It’s also easy to wash off! If you have runny eyes you shouldn’t apply this mascara on the bottom lashes ’cause it’s not waterproof.
A big plus is that it doesn’t contain any drying or strong chemicals/ingredients! The brush is also easy to apply mascara with.
I usually like to get more volume and length, but I still think this is an okay mascara. It’s a bit expensive, but probably worth it if you have sensitive eyes! If you like the natural look and don’t need too much volume and length, you’ll like this one! 🙂

It’s available at Kissed By Eco for you guys that live in Sweden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *