2014 August,  Emani,  Vegan Cuts - Beauty Box

Emani – Hybrid Crème – Speechless

Väldigt passande namn på den här färgen då jag blev “Speechless” när jag öppnade den och såg hur fin och glittrig den var! 😉 Den här “hybridkrämen” är som ett väldigt krämigt pressat puder; otroligt fint! På bilderna nedan har jag applicerat den med fingrarna, så det är väldigt lätt att få den jämn och utan skarpa kanter.

Emani håller hög kvalitet som vanligt! 🙂
Här kan ni hitta den här produkten.
Jag fick den med augustis Vegan Cuts Beauty Box!

IMG_0843collage6

IMG_0851c

Very appropriate name for this shade since I was “Speechless” when I opened it up and saw how gorgeous and glittery it was! 😉 This “hybrid crème” is like a very creamy pressed powder; lovely! On the pictures I’ve applied it with my fingers, so it’s easy to get it even and soft with no edges.

Another high quality product from Emani! 🙂
You can get this product here if you live in the EU/UK or here if you live in the US.
I got it in August’s Vegan Cuts Beauty Box.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *