2014 July,  Nouveau/Organica,  Reviews/Recensioner,  Rouge,  Vegan Cuts - Beauty Box

Nouveau/Organica – Organic Creme Colour

Denna skönheten fick jag i julis  Vegan Cuts Beauty Box! Det är en persikofärgad rosa krämfärg som kan användas på ögon, läppar och kinder. Jag har främst använt den som rouge (som på bilden nedan). Superhärlig; glider på och ger ett väldigt fint och naturligt resultat.

Här kan ni läsa mer om Nouveau/Organica; de är helt veganvänliga och testar inte på djur!

IMG_0765c_collage2

IMG_1164c2

I got this beauty in July’s Vegan Cuts Beauty Box! It’s a peach pink creme colour that can be used on eyes, lips and cheeks. I’ve used it mostly as a rouge (as on the picture above). The formula is creamy, glides on like a dream and leaves you with a natural result. Love it!

You can read more about Nouveau/Organica here; they’re all vegan and don’t test on animals!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *