2014 July,  Emani,  Lipstick/Läppstift,  Reviews/Recensioner,  Vegan Cuts - Beauty Box

Emani – Lipstick – Temptress

Hej på er!

Idag ska jag visa er det här läppstiftet som jag fick i julis Vegan Cuts Beauty Box!

Hylsan känns lyxig och har lite tyngd! Jag gillar även formen och att den är glansig.

Formulan är väldigt krämig, mjuk, doftar inte och ger mycket färg. Ett väldigt bra läppstift!
“Temptress” är en kall pastellig rosa färg som nästan drar åt lila; den är lite för ljus för min smak men jag kan tänka mig att den passar många andra! Jag kommer att använda det här läppstift i kombination med andra läppstift för att göra färgerna kallare; det finns alltid sätt att använda toner man inte brukar använda! 🙂

IMG_0766collage2

IMG_1366c

Hi guys!

Today I’m gonna show you this lipstick that I got in July’s Vegan Cuts Beauty Box!

The packaging feels luxurious and a bit heavier than usual lipstick packages. I also like the shape!

The formula is very creamy, soft, doesn’t have a strong scent and the pigmentation is very good! Great lipstick in other words!
“Temptress” is a very cool pastell pink, it almost looks like purple; a bit too light for me but still nice! I’m still going to use it to cool down other lipsticks I use, you can always find ways to use shades you don’t usually use! 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *