Dip Dye,  Hair dye/Hårfärg,  Manic Panic

Manic Panic – Rockabilly Blue & Bad Boy Blue

Igår färgade jag mitt hår med 1/4 Rockabilly Blue (classic cream), 1/4 Bad Boy Blue (amplified-formulan) och 1/2 balsam (Giovannis “root 66 max volume”)! Jag hade blandningen i håret i 2 h innan jag sköljde ur den! 🙂

IMG_1604c

Yesterday I dyed my hair with 1/4 Rockabilly Blue (classic cream), 1/4 Bad Boy Blue (amplified formula) and 1/2 conditioner (Giovanni’s “root 66 max volume”)!
I had the mixture in my hair for 2 hours before rinsing! 🙂

2 Comments

 • andreadolores

  Har du någon pejl på hur de röd-orange färgerna från Manic Panic beter sig? Krånglade länge med Directions, fick jäättefina färger men det fällde nått så djävulskt – färgade av sig på ALLT! Hur beter sig Manic Panic? Har du bara ljusblåa kuddar hemma eller inte? 😀

  • admin

   Haha, väldigt bra fråga! 😀 Jag har upplevt att färgerna fäller enbart när jag duschar och på örngott, men inte annars! De rödare färgerna jag har testat är Hot Hot Pink och Pillarbox Red men jag upplever inte att de fäller lika mycket som de blåa färgerna eller som den mörkblåa “Rockabilly Blue” (den fäller nog värst)! Det gäller att ha mörka örngott/kuddfodral och badhandduk, i alla fall första veckan efter att man färgat håret! 🙂 Efter det är det inga problem vad jag har upplevt!

   Hoppas att detta hjälpte, säg gärna hur det gick om du testar Manic Panic! 😀 Vilken färg är det som lockar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *