Eyeliner,  Reviews/Recensioner,  Tarte Cosmetics

Tarte – Lights, Camera, Lashes precision longwear liquid eyeliner

Som ni såg senast köpte jag denna i ett paket med mascaran i samma serie. Det här är en eyeliner med filt-tipp; den har ett bra grepp, man kan få till väldigt tunna linjer och den är svart som natten (väldigt svart)! Den tunna tippen gör att man lätt kommer väldigt nära fransarna, vilket ger ett noggrant intryck. Den håller väldigt bra under dagen och sitter som berget (även om det är regn och rusk)! Den är inte helt matt men inte heller för glansig, vilket jag gillar.

Ännu en grymt bra produkt från Tarte! 🙂

IMG_2105_collage2

As you saw in my last post I got this eyeliner in a package with the mascara in the same line. This is a felt tip eyeliner, it has a good grip, you can easily achieve very thin lines and it’s pitch black. The thin tip also allows you to draw very close to the lash line which will give you a polished look. It also lasts really well during the day and doesn’t smudge or run (even if it’s rainy outside)! It doesn’t dry completely matte and it’s not too shiny. Lovely!

Another great product from Tarte! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *