2014 September,  LunatiCK Cosmetic Labs,  Vegan Cuts - Beauty Box

LunatiCK Cosmetic Labs – KromatICK Silk – Dr. Jekyll

Det här är en otroligt fin ögonskugga från LunatiCK Cosmetic Labs i en högglansig brons/guld-färg med silver i. En kall guldfärgad ögonskugga till skillnad från de flesta guld-skuggor. Den är väldigt pigmentrik och lätt att applicera och håller sig även fin under hela dagen! Det är självklart ändå alltid viktigt med primer under mineralskuggor som vanligt! 🙂

Snyyygg!

Jag fick den här ögonskuggan med Vegan Cuts september-Beauty Box. Ni kan hitta LunatiCK Cosmetic Labs produkter på deras hemsida! Jag blir väldigt sugen på att testa deras ögonskuggspaletter också! 🙂

IMG_3109collage

This is a gorgeous eyeshadow from LunatiCK Cosmetic Labs in a high-shine bronze/gold shade with silver reflective sparkles. A cool golden shade unlike most golden eyeshadows. It’s very rich and easy to apply and also lasts really well the whole day! Of course it’s still important to use a primer underneath to achieve a vibrant result that lasts 🙂

Looove it!

I got this eyeshadow in the September Vegan Cuts Beauty Box. You can get LunatiCK Cosmetic Labs’ products on their homepage! I’d love to try their palettes as well! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *