Tarte Cosmetics

Tarte – Amazonian Clay Waterproof Brow Mousse & Brush – Rich Brown

En väldigt bra ögonbryns-mousse from Tarte. Jag beställde den i “Rich Brown” som är en kallt brun färg. Jag brukar annars använda svart för att fylla i mina ögonbryn men jag tyckte ändå att den här funkar väldigt bra i och med att det är en kallare nyans av mörkbrunt! Penseln är även bra! Jag har inget negativt att säga; den håller även bra under dagen! Har man långa strån på ögonbrynen kan man även behöva en gel för att hålla brynen på plats! 🙂

Ni kan beställa den här (skickas från UK) för ca 240 kr!IMG_3279

IMG_3447c3

A great eyebrow mousse from Tarte. I ordered it in “Rich Brown” which is a cool dark brown shade. I usually use black to fill in my eyebrows but this shade works really well too since it’s such a cool shade of brown. The brush is also nice! I have nothing negative to say; it also lasts well during the day! You might also need an eyebrow gel to keep them in place and you’re good to go! 🙂

You can order it here (if you live in Europe) for £24!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *