Dip Dye,  Manic Panic

Manic Panic – Mystic Heather & Cotton Candy Pink

För ett tag sedan färgade jag håret med Manic Panics Mystic Heather och Cotton Candy Pink. De här två färgerna är ner pastelliga än andra färger jag använt av Manic Panic och som ni kan se täckte det inte det grågröna i mitt hår helt och hållet, men jag tycker ändå om det här subtila resultatet! 🙂 För sådana här ljusa färger ska synas ordentligt krävs det nog att håret under är ännu ljusare!

Mystic Heather och Cotton Candy Pink finns att köpa på Shock!

IMG_4041c

IMG_4045c

A while back I dyed my hair with Manic Panic’s Mystic Heather and Cotton Candy Pink. These two hair dyes are more pastel/lighter than other dyes I’ve tried previously and as you can see they didn’t quite cover all the grey-green in my hair, but I still like the subtle result! 🙂 If you really want these shades to pop you probably need to have lighter/more bleached hair underneath!

I ordered Mystic Heather and Cotton Candy Pink at Shock!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *