Nail polish/Nagellack,  PRITI NYC

PRITI NYC – Empress Tree

Idag tänkte jag visa er “Empress Tree” från PRITI NYC. Det här är en väldigt krämig pastellig lila ton. Jag brukar inte tycka om lila i nagellack, men det här lacket drog lite åt det rosa och grå hållet, sååå fint! 🙂

Nagellacket var väldigt lättmålat även om det var tjockt och täckte helt efter två lager. Det torkade även lagom snabbt; ; vill man att det ska torka ännu snabbare kan man använda fast drops eller liknande produkter  (jag använde dock inget sådant nu)! Fin kvalitet! <3

Det kostade 149 kr. Här kan ni se var det går att köpa/beställa PRITI NYC i Sverige.

IMG_4252c_small

Today I’m gonna show you the polish “Emptress Tree” by PRITI NYC. This is a very creamy pastel puprle shade. I usually don’t like purple in nail polishes, but this shade had a little bit of pink and grey in it, really lovely! 🙂

The polish was very easy to apply even though it was thick and I achieved full coverage after two coats. The drying time was also good; if you want it to dry faster you can use fast drops or similar products (I didn’t use it)! Great quality! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *