Japan,  Tokyo,  Travel/Resa

Vegan friendly products in Japan/Tokyo!

Hej på er!

Nu har jag varit i Tokyo i två veckor och har hittat en del veganska hygienprodukter; utan att egentligen ens leta (än så länge)! 😀
Jag trodde att det skulle vara svårt att hitta veganvänliga hygienprodukter men det finns många LUSH-butiker (veganvänliga produkter har veganmärkning) och det finns även en del veganvänliga produkter på t.ex. butiken “Loft” (ungefär som Åhléns). Jag hittade t.ex. märkena Giovanni (se vilka produkter som är oveganska här), Dr.Bronner’s, Hurraw och Kneipp (se vilka produkter de har som är veganska här). Jag har även sett Dr. Bronner’s på vissa apotek!

Glöm inte att följa mig på Instagram på akarui_egao om ni vill se mer om vad jag gör i Japan!

IMG_7812c2

Hi guys!

Long time no see. I’ve been in Tokyo for about two weeks now and I’ve found some vegan friendly hygiene products, without even looking (yet)! 😀
I thought it would be hard to find vegan friendly products here, but there are a lot of LUSH stores and also the store chain “Loft” carries some vegan friendly products as well! At Loft I found the brands Giovanni (see which products are non vegan here), Dr.Bronner’s, Hurraw and Kneipp (see which products that are vegan here). I’ve also seen Dr. Bronner’s at some pharmacies!

Don’t forget to follow me on Instagram at akarui_egao if you wanna see what I’m up to in Japan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *