Vem är de bästa spelarna i Chicago Bulls?

Chicago Bulls är en av de mest populära klubbarna i NBA. Sedan starten 1966 har Bulls vunnit sex NBA-mästerskap och varit ett av de bästa lagen i ligan. Många spelare har varit en del av Chicago Bulls och har bidragit till lagets framgångar. Men vilka är de bästa spelarna i Chicago Bulls genom tiderna?

.

Vem är de bästa spelarna i Chicago Bulls genom tiderna?

Det är svårt att bara nämna en eller två, men de spelare som anses vara de bästa i Chicago Bulls historia är utan tvekan Michael Jordan, Scottie Pippen och Dennis Rodman. Denna trio ledde Bulls till sex raka NBA-mästerskap mellan 1991 och 1998 och anses vara några av de bästa duetterna i NBA:s historia.

Vilka spelare från Chicago Bulls var de mest framgångsrika?

Michael Jordan är utan tvekan den mest framgångsrika spelaren i Chicago Bulls historia. Han vann sex NBA-titlar med Bulls och utsågs fem gånger till säsongens MVP. Han vann också fem poängpengar och utsågs två gånger till säsongens bästa försvarare. Dessutom var han den främste målskytten i Bulls historia och utsågs till All-Star 14 gånger.

Scottie Pippen var en av de bästa försvararna i NBA:s historia. Han vann sex NBA-titlar med Bulls och utsågs till All-Star sju gånger. Han var också säsongens bästa försvarare 1994 och valdes fem gånger till bästa försvarare i det första laget. Pippen är också den näst bästa poängplockaren i Bulls historia med 18 037 poäng.

Vilka är de bästa skivorna av Chicago Bulls-spelare?

Michael Jordan är den främsta poängplockaren genom tiderna för Chicago Bulls med 32 092 poäng. Han är också bäst i trepoängskorgar med 581. Pippen är den näst bästa poängplockaren i Bulls historia med 18 037 poäng och den främsta i fråga om returer, assist och stölder med 5 811, 6 135 respektive 1 476 poäng. Slutligen är Rodman bäst i antal returer med 7 294 och näst bäst i antal stölder med 1444.

Vilka är de bästa spelarna som Chicago Bulls har haft sedan starten?

De bästa spelarna i Chicago Bulls sedan starten är utan tvekan Michael Jordan, Scottie Pippen och Dennis Rodman. Alla tre var viktiga bidragsgivare till Bulls framgång och vann sex NBA-titlar mellan 1991 och 1998. Jordan vann sex NBA-titlar med Bulls och utsågs till säsongens MVP fem gånger. Pippen var en av de bästa försvararna i NBA:s historia och utsågs till All-Star sju gånger. Rodman var bäst i antal returer med 7 294 och näst bäst i antal stölder med 1444.

Chicago Bulls har haft flera stora spelare i sin historia. Dessa spelare är de viktigaste arkitekterna bakom Bulls dynasti på 90-talet och deras prestationer kommer aldrig att glömmas.

Liknande artiklar: